donderdag 3 januari 2013

Dekentjes, overal dekentjes!


Verlof tussen kerst en nieuwjaar, dat was welgekomen na een paar hectische en drukke weken op het werk.
Lekker uitrusten, wandelen met de hondjes en Madame Pfaff gebruiken.
Ik had eigenlijk niet zo veel kadootjes nodig (dacht ik), nu we kaartjes trekken in de familie. Ik had men neefje getrokken en die kreeg gewoon een zelfgekochte kadobon :o)
Maar toch heb ik men tijd gespendeerd met kadootjes maken, vnl dekentjes. Bandwerk :o)
5 dekentjes zijn er doorgegaan, echt leuk om te geven en in deze donkere dagen vindt blijkbaar iedereen dat wel leuk te krijgen.
Men zus kreeg ook nog 2 broodmandjes (à la vlijtig).


Het fluffy kerstdekentje voor men zus en haar 2 mandjes (zij organiseerde het kersfeestje dus was een kadootje bij het binnenkomen. Ondertussen heeft ze al gevraagd om nog 1 mandje te maken in deze stofjes, nog een groot)


Het dekentje voor mijn oma, voor in de rolstoel over haar benen te leggen. Ze was vroeger altijd verzot op vogeltjes. Nu zit ze in het rusthuis (in haar bed of in de rolstoen) en ziet ze geen vogeltjes meer fladderen in haar tuin maar nu toch terug een beetje fleur op haar dekentjeHet buggydekentje voor Kobe, jongste zoontje van een vriendin, die 1 jaar was geworden. Kobe kreeg voor de feestdagen ook nog een bijpassende plastron


to be continued:
Het dekentje voor mijn ma. Mijn ouders hebben zo’n ‘rare’ kleur zetel  (meer dan 15 jaar geleden kwam die zetel daar even tijdelijk tot we een andere zouden hebben ….) maar dit stofje, gekocht op mijn 1ste stoffenspektakel en eigenlijk wist ik niet wat er mee te maken, deed nu goed zijn dienst.

Het dekentje voor men andere oma (moet nog afgegeven worden)


1 opmerking:

  1. Veel succes met je nieuwe blog !
    Wat een mooie plastron trouwens! Die zal wel gestraald hebben met de feestdagen !

    BeantwoordenVerwijderen